Uw bestellingoverzicht: 0 Items € 0,00 leeg maken

>  HomeWelkom op de Rafys webwinkel van FYSIOTHERAPIE INSTITUUT ZANDVOORT

De Rafys webwinkel is een webwinkel voor consumenten en (para)medici zoals; fysiotherapeuten, podotherapeuten, podologen, oefentherapeuten, sportmasseurs, sportcentra, orthopeden, sportartsen, huisartsen, ziekenhuizen, apotheken e.d. Rafys is fabrikant en groothandel van fysiotherapeutisch en (para)medische hulpmiddelen bij rugklachten, blessures en RSI.
Het verschil met andere leveranciers van (para)medische hulpmiddelen is dat Rafys:

  1. Zelf produceert en maatwerk kan leveren binnen twee werkdagen.
  2. U direct kan helpen bij uw persoonlijke wensen tot aanpassingen van een hulpmiddel.
  3. Producten maakt met een echte remmende en reminder werking, waarmee men direct pijnlijke, overbelastende activiteiten kan voorkomen, hetgeen de essentiële voorwaarde is voor het herstel en de verbetering van de belastbaarheid.
  4. Producten maakt met een instelbare remmende werking waarmee aanpassing aan het herstelstadium en de belastbaarheid van de aandoening mogelijk is.

Alle Rafys producten worden ontwikkeld samen met de STEP www.step.nl. Voorkomen van nieuwe overbelasting bij blessures is een algemeen aanvaard orthopedisch principe, Rafys braces en bandages voldoen aan dit principe. Ze beperken kracht, beweging of beide samen, waardoor het natuurlijk herstel wordt bevorderd.

Wat kunt u bij ons verwachten?

Onze filosofie
Iedereen wil graag zelf een bijdrage leveren aan het oplossen en niet weer terugkrijgen van zijn blessure. Zo nodig in samenwerking met doktoren of (fysio)therapeuten. Wij bieden u de mogelijkheid om met ZelfZorg hulpmiddelen deze bijdrage te leveren.

Wat leveren wij?
Oplossingen voor alle Blessures, van Top tot Teen, van Nek tot Voet. Allemaal ZelfZorg hulpmiddelen, meestal een combinatie van bescherming, training en therapie. 

Hoe werken wij?
U kunt bij ons online bestellen. Als u geen gericht advies over de aanschaf van een hulpmiddel heeft gekregen van een (para)medici, dan adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen; 074-2437620 of langs te gaan bij een van onze BlessureWinkels. U kunt zo, zonder afspraak, bij ons binnenstappen in de BlessureWinkel te Hengelo. Voor adressen van andere BlessureWinkels in Nederland, Belgie of Duitsland verwijzen wij u naar de website www.blessurewinkel.nl

Wie helpt U?
Vakkundig paramedisch personeel helpt u en geeft u een duidelijke voorlichting. Zo nodig worden zij bijgestaan door de beste ZelfZorg specialisten van STEP Nederland.