Uw bestellingoverzicht: 0 Items € 0,00 leeg maken

>  HomeKijk in de webwinkel wat voor mogelijkheden er nog zijn om uw blessure onder controle te helpen krijgen.

Braces dienen slechts die bewegingen te beperken die de klachten provoceren, om zo het natuurlijk herstel niet in de wielen te rijden.
Een goede brace beperkt dus alleen de pijnlijke standen, maar zal hierbij het normale bewegen zo min mogelijk dienen te belemmeren.
Oefen hulpmiddelen kunnen ingezet en gebruikt worden om de belastbaarheid van spieren en gewrichten te verbeteren als de blessure afneemt.

Wilt u meer advies over de verschillende mogelijkheden, neem dan contact op met de ZelfZorg praktijk(arjan@deanderefysio.nl of 0648373932) zodat ik u kan adviseren.

In de ZelfZorg praktijk zijn ook verschillende braces en hulpmiddelen voorradig, zodat U deze kunt uitproberen en kunt aanschaffen. Advies en voorlichting over het gebruik hoort hierbij.
Ook kunt u sommige hulpmiddelen huren indien u deze slechts voor een kortere periode wilt gebruiken.

Een brace kan helpen om overbelasting te voorkom. U dient hier echter niet afhankelijk van te worden.
Belangrijk is, dat u ook actief meer controle krijgt over de voor u specifieke belastende handelingen, door deze handelingen op een veilige wijze uit te leren voeren.
Als u hierover meer controle krijgt, is het van belang het gebruik van een brace af te bouwen.

Via rug scholing, nek scholing en het aanleren van veilig lichaamsgebruik, kunt u zelf meer controle krijgen over de voor u belastende handelingen(zie hiervoor www.deanderefysio.nl)
Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, vergoed uw zorgverzekeraar ook deze scholing!